Films

Behalve boeken maakt Jeroen Terlingen ook films over kanker en over passende zorg in de laatste levensfase.

In opdracht van het IKNL, gefinancierd door Stichting Pieter van Foreest, heeft hij vier films gemaakt over passende zorg in de laatste levensfase. Deze zijn te bekijken op Terlingens YouTubekanaal.

Voor de patiëntenorganisatie Hematon/lymfklierkanker heeft Terlingen tien films geproduceerd over de meest voorkomende vormen van lymfklierkanker. Deze staan op de site van www.hematon.nl:

Voor Roche Nederland maakte Jeroen Terlingen twee films over het nut van bewegen tijdens en na de behandeling van kanker.

In opdracht van het Van Vlissingen Lymfoom Fonds heeft Terlingen 26 films gemaakt over de late gevolgen van de behandeling van lymfklierkanker op medisch, psychisch en maatschappelijk gebied.
Sinds juli 2016 zijn ze te zien op de site van patiëntenorganisatie Hematon, https://www.hematon.nl/lymfklierkanker/films+over+late+effecten+van+lymfklierkanker.
De films zijn ook te vinden via de site www.beternahodgkin.nl.

De productie van alle films is gedaan in samenwerking met Rosanne Pel, die net als bij de voorgaande films beeld, geluid en montage heeft verzorgd.

Via de contactpagina kunt u een offerte aanvragen voor films op maat voor een concurrerende prijs.