Onder woorden gebracht

De inhoud van het boek

Omslag Onder woorden gebracht; ervaringsverhalen van mensen met een Hodgkin- of non-Hodgkinlymfoom

Ervaringsverhalen van mensen met lymfklierkanker

In Onder woorden gebracht; ervaringsverhalen van mensen met een Hodgkin- of non-Hodgkinlymfoom (ISBN 978-90-807678-50, 128 pagina’s) worden 27 bekende en onbekende Nederlanders geïnterviewd over alle aspecten van het ziekteproces bij lymfklierkanker. Patiënten en ex-patiënten vertellen over medische ervaringen, maar ook over hun angsten en waardevolle ogenblikken. Hoe houden zij de moed er in? Hoe gaan ze om met hun gezinsleden en met collega’s op het werk?

Er komen mensen aan het woord die de diagnose net achter de rug hebben en mensen die terugblikken op de veranderingen die de ziekte in hun leven teweeg heeft gebracht. Er wordt gesproken over stamceltransplantaties en over de gevolgen van lymfklierkanker op de relatie. Over vermoeidheid en werk. Over spanning en verdriet.

Reacties

‘Wat een prachtige lay-out, mooie, korte teksten, schitterend bewerkte foto’s. Ik zal het boek zeker aanbevelen, net zoals ik de andere boeken over lymfklierkanker nog steeds uitreik aan patiënten.’
Prof. dr. J. C. Kluin-Nelemans, hoofd afdeling Hematologie, Universitair Medisch Centrum Groningen

Bestellen

U kunt het boek Onder woorden gebracht; ervaringsverhalen van mensen met een Hodgkin- of non-Hodgkinlymfoom via deze website bestellen. Het kost € 20,40 (inclusief verzendkosten). Voor België € 25,81 (inclusief verzendkosten). Het boek wordt naar u verstuurd zodra uw betaling is bijgeschreven op de rekening van Jeroen Terlingen, Utrecht.